Florin Salam şi iubita lui AU FĂCUT ANUNŢUL OFICIAL: „NE CĂSĂTORIM”

24 septembrie 2014 14:46

Florin Salam şi frumoasa lui iubită, Roxana Dobre, sunt împreună de numai câteva luni, dar sunt extrem de îndrăgostiţi şi au anunţat deja, în mod public, că se vor căsători anul viitor.

Prezenţi la botezul nepotului lui Piedone, manelistul şi iubita lui au dezvăluit planurile lor. „La anul facem nunta. Trebuie să mergem şi noi la evenimente, în cazul acesta. Ne-am gândit unde o să facem nunta, dar mai avem timp să stabilim. Eu sunt foarte pretenţios, iar în ziua aia trebuie să ne mai naştem o dată. Nu i-am dat încă inelul de logodnă”, a mărturisit Florin Salam la Pro TV.
El spune că relaţia cu Roxana a venit ca o binecuvântare în viaţa lui. „Dacă nu făceam pauza vocală nu aveam acest noroc să o găsesc pe Roxana. Sunt un om fericit şi împlinit. A fost dragoste la prima vedere. Eram la o petrecere şi am văzut-o şi am spus că dacă ea nu va fi, altă femeie nu îmi mai trebuie. O să avem şi copii. Pentru că un tătic puternic trebuie să aibă mai mulţi copii”, a mai spus Salam, care mai are încă doi copii, cu Fănica, soţia care a murit acum 5 ani.
Roxana se declară şi ea norocoasă: „Abia aştept momentul în care ne vom căsători. Mă bucur că sunt eu acea persoană. Şi el mi-a schimbat viaţa în bine”.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro