13 Ian. 2018 10:46

Fostul soț al Stelei Popescu pregătește parastasul actriței. Mărturisiri emoționante făcute de Dan Puican

Distribuie

Fostul soț al Stelei Popescu pregătește parastasul actriței, pe 3 februarie. Dan Puican  a făcut mărturisiri emoționante despre cea care i-a fost alături timp de 8 ani și de care îl lega o prietenie strânsă.

Parastasul de 40 de zile de la moartea actriței Stelei Popescu a avut loc astăzi, 13 ianuarie. Din păcate, una dintre cele mai iubite actrițe, care s-a stins din viață în luna noiembrie, a fost pomenită doar de 7 persoane.

Stela Popescu  avea o relaţie deosebită şi cu actuala soţie a regizorului Dan Puican, în vârsta de 83 de ani.

Soţia mea şi cu o prietenă se ocupă mai mult de parastasul Stelei, o să facem prăznuirea la un restaurant chinezesc, lângă casa ei pentru că acolo mergea ea şi mânca şi îi plăcea foarte mult. Aşa că ne-am gândit să facem cu mâncare chinezească. De altfel, am şi visat-o săptâmana trecută pe Stela. Eram la radio, amândoi, într-o emisiune, frumos vis! La biserică sau la cimitir nu ştiu dacă mergem, soţia ştie tot, eu ştiu doar de restaurant', a spus Dan Puican pentru Click.

Fostul soț al Stelei Popescu și nevasta acestuia aveau o relație deosebită. Regizorul Dan Puican și regretata artistă, care a murit pe 23 noiembrie, anul trecut,  au fost căsătoriți timp de opt ani, însă chiar și după divorț, cei doi au avut o legătură strânsă. Puțini sunt cei care știu amănunte atât de personale din viața celei mai iubite actrițe de teatru și film.

Citește și

VIDEO/ Informații pe care orice părinte trebuie să le știe. Cum îți ferești copilul de pedofili

Când iese din 'Las Fierbinți', Văncică alias Celentano e …critic de teatru. 'Mă enervează Florin Piersic jr!'!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Bălan a descoperit secretul unei căsnicii fericite
Loading...
Comentarii