Foto EXCLUSIV | Cruduţa repară maşini aproape goală

20 septembrie 2011 17:09

Daniela Crudu a realizat, de curând, un pictorial incendiar printre maşini tunate, în care a părut să fie foarte “incomodată”de sutienul care se încăpăţâna să dezvăluie mai mult decât şi-ar fi dorit vedeta.

Îmbrăcată doar cu un sutien şi o pereche de colanţi, Daniela Crudu s-a dezlănţuit, zilele trecute, într-un service de tuning auto din Bucureşti. Ea a pozat în ipostaze indecente pe bolizii cu mulţi cai-putere sau sub maşini şi, fără să vrea, a dovedit că sutienul pe care îl purta nu era destul de încăpător pentru bustul ei impozant.
Ca să realizeze pictorialul, Daniela, cu cheia şi cârpa în mână, murdărită artistic cu ulei pe corp, a început “să repare” bolizii din service, spre deliciul clienţilor şi al angajaţilor atelierului auto, care, deşi îşi terminaseră treaba, au rămas cu gura căscată, urmărind şedinţa foto şi cerând autografe. La locul faptei s-a aflat şi sora brunetei, Ana Maria, care i-a dat indicaţii Danielei în privinţa “poziţiilor” pe care să le adopte. La final, Daniel s-a înţeles cu mangerul Andrei Pascu pentru un tunging exterior pentru maşina ei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro