Foto exclusiv | RĂVĂŞITĂ DE DURERE, sora Monicăi Gabor, pregăteşte înmormântarea mamei sale

23 august 2013 12:10

Alina, sora cea mare a Monicăi Gabor a fost omul de bază pentru organizarea slujbelor mamei lor, Veronicăi Bulai (54 ani). Alina a venit încă de dimineaţă la Decanatul Romano-Catolic din Bacău pentru a stabili împreună cu slujitorii bisericii locul în care va fi depus trupul neînsufleţit.

Îmbrăcată în negru, însoţită de două mătuşi, Alina Fluieraşu, fostă Gabor, a decis ca mama ei să fie depusă la Biserica „Sfântul Neculai” din centrul Bacăului, aflată lângă Catedrala Petru şi Paul.
„Vă pot spune că până acum am stabilit că atunci când va sosi maşina mortuară să depunem trupul neînsufleţit în Biserica Sf Neculai. Va ajunge seara târziu”, a precizat vicarul din cadrul Decanatului Catolic de Bacău, Cristi Hodea.
În acest moment, maşina care o transportă pe Veronica Bulai se află în drum spre Bacău, după ce a plecat de la IML Gorj în jurul orei 11.00. În Bacău este aşteptată seara, când se vor face şi amenajările catafalcului. La capul ei se vor afla, în mod sigur Ramona şi Alina, urmând ca la noapte să ajungă şi Monica.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro