17 Apr. 2011 09:17

Foto | Liza Panait și-a lansat colecția inspirată din curentul Flower Power

Distribuie

Galeria Designerilor Români din cadrul Magazinului Cocor a devenit practic neîncăpătoare datorită vedetelor, venite să admire și chiar să achiziționeze cele mai noi creații semnate de designer.
Dana Năstase, Ivan și Georgiana Patzaichin, Nino și Mioara Pavoni, Maia Morgenstern, Mirabela Dauer, Iuliana Marciuc, Cornel Nistorescu, Gabriela Dinică, Nuami Dinescu și Roxana Iliescu sunt doar câteva dintre personalitățile care au aplaudat îndelung atât piesele de vestimentație, cât și muzica ce le-a acompaniat.
“Colecția prezentată este inspirată din perioada anilor ’70”, mărturisește creatoarea Liza Panait, “are influențe hippie, accente romantice și se numeste “OUR WAY”. Se înțelege  că e vorba de o cale spirituală în sensul împărtășirii unor valori ale filosofiei adepților curentului Flower Power: pace și nonviolență, iubire și nu război, toleranță și nu discriminare, întoarcere la natură, atitudine împotriva rasismului, mai puțină industrializare și fără poluare și mai mult respect pentru acest Pământ pe care trebuie să-l tratăm ca pe un organism viu.
Coafurile hippie au fost realizate de  colaboratoarea deja tradițională a Lizei Panait, Elena Oseacă, de la Helen Studio.
 

Loading...
Comentarii