Fratele geamăn al actorului Sorin Şaguna, care s-a stins din viață la doar 25 de ani: «M-am sufocat când A MURIT»

10 iulie 2014 18:15

Se spune că între gemeni există o legătură paranormală, şi când unuia dintre ei i se întâmplă ceva, celălalt simte. Aşa a păţit şi Adrian miercuri dimineaţă, când fratele lui, actorul Sorin Şaguna, în vârstă de doar 25 de ani, a plecat în lumea celor drepţi, şocând întreaga lume artistică. Povestea lui Adrian, pe care ne-a dezvăluit-o în exclusivitate, îţi dă fiori reci pe şira spinării.

Actorul Sorin Şaguna a început să se simtă foarte rău încă de la începutul anului. Avea mereu temperatură, stări de vomă şi de leşin. Medicii l-au tratat cam haotic, susţin apropiaţii familiei îndoliate, şi abia în urmă cu o săptămână, în urma unor analize, i s-a stabilit diagnosticul corect: toxoplasmoză, o afecţiune ce se ia cu uşurinţă de la pisici.
Deşi teoretic această boală se vindecă în maximum şase săptămâni cu banalul Biseptol, organismul actorului a fost alergic la orice tip de tratament: “N-aveam animale acasă, dar îmi povestea că avea grijă de pisica din faţa blocului, dar şi de cea de la teatru. Medicii au făcut tot ce este omeneşte posibil să-l salveze, dar trupul lui firav a cedat”, ne-a spus fratele său geamăn, Adrian, care lucrează ca DJ la un post de radio.
Tot de la el am aflat ce i s-a întâmplat miercuri dimineaţă, când Sorin a pierdut lupta cu boala: “Eram pe Litoral şi mixam într-un club, când, dintrodată, am simţit că nu mai pot respira, mi-au dat colegii apă. În momentul acela mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. M-a sunat mama şi m-a anunţat că fratele meu a murit. Ea a stat în permanenţă cu el la spital, a cheltuit o grămadă de bani pe asistente, medicamente, pe care noi le procuram”.

A fost un copil bolnăvicios

Trupul neînsufleţit al actorului Sorin Şaguna a fost depus, ieri după-amiază, la capela Cimitirului Dumbrava din Buzău, iar funeraliile vor avea loc sâmbătă, la ora 11.00.
“Sorin o diviniza pe Mihaela Runceanu, mereu mi-a zis că vrea să fie îngropat lângă ea. Nu e chiar alături, dar este pe aceeaşi alee”, ne-a mai spus Adrian.
Moartea prematură a actorului l-a şocat pe fostul lui profesor, Florin Zamfirescu: “Sunt şocat până la Dumnezeu, a murit un copil care era foarte talentat, ca dovadă că l-am recomandat multor artişti. Era bolnăvicios, dar nu mă aşteptam la asta. Nu mulţi ştiu, dar el era strănepotul mitropolitului Andrei Şaguna, se trăgea dintr-o familie extraordinară, avea o minte sclipitoare!”.

«Medicii au încercat imposibilul»

“Au sunat chiar şi la spitale din SUA pentru a găsi o soluţie de vindecare. În cele din urmă, a făcut icter medicamentos, care l-a dărâmat definitiv. Medicii au încercat imposibilul, practic nu ştiau ce să-i mai administreze, pentru că organismul lui era alergic la toate antibioticele cunoscute”, ne-a declarat bunica actorului.
Bunica lui Sorin Şaguna era ieri în stare de şoc

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro