Free Balance, show incendiar pe scena Românii au talent, în a patra semifinală

19 mai 2017 23:29

Free Balance, show incendiar pe scena Românii au talent. Membrii grupului , care au concurat și ei la show, au fost prezenți pe scenă în calitate de invitați.

Free Balance, show incendiar pe scena Românii au talent, în cea de-a patra semifinală. Narine și Igor, membrii grupului Free Balance, foștii concurenți Românii au talent, au prezentat  vineri, 19 mai, un moment fantastic de forță, echilibru, acrobație și dans pe scena show-ului de la Pro Tv.

Grupul Free Balance, show incendiar pe scena Românii au talent, în a patra semifinală

Free Balance, show incendiarîn fața juriului

După ce în sezonul șase au cucerit România cu talentul lor uluitor, Narine și Igor au  în sezonul #7epic pentru a încânta telespectatorii cu o reprezentație de zile mari, pregătită special pentru cea de-a patra semifinală LIVE.

”Suntem extrem de emoționați și fericiți în același timp că vom urca din nou pe scena de la Românii au talent. Ne onorează invitația de a fi încă o dată în fața românilor, venim cu foarte multă nostalgie și ne dorim ca momentul pe care-l vom prezenta să fie apreciat. Am pregătit un număr de dans, combinat cu acroyoga și acrobații spectaculoase, care sperăm să fie pe placul tuturor celor care ne vor privi. Așteptăm cu nerăbdare ziua de vineri și promitem să facem din talentul nostru un spectacol electrizant. Le urăm mult succes semifinaliștilor, să aibă încredere în ei și să dea totul pe scenă!”, au spus entuziasmați Narine și Igor.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro