Gabriela Cristea a primit un leagăn nou. Cum a fost surprinsă viitoarea mămică, în grădina casei

19 mai 2017 22:55

Gabriela Cristea a primit un leagăn nou și le-a arătat și fanilor, care au reacționat imediat. Realizatoarea tv este însărcinată în aproape șapte luni și profită din plin de momentele libere pe care le are, în această perioadă.

Gabriela Cristea a primit un leagăn nou și s-a lăudat cu el pe contul de socializare. Încântată de cadou, vedeta s-a pozat și a făcut imaginea publică.

Gabriela Cristea a primit un leagăn nou. Cum a fost surprinsă viitoarea mămică, în grădina casei

Gabriela Cristea a primit un leagăn nou și l-a pozat imediat

„Am primit un leagan nou, vine varaaaaa!!!!” a scris vedeta în dreptul imaginilor. „Ce frumos, să îl stăpâniți sănătoși”, „Ce burtică mare ai”, „Aici vă relaxați toată vara”, sunt câteva dintre comentariile fanilor. Recent, Gabriela Cristea a făcut primele declarații despre sarcină, fără a dezvălui sexul bebelușului.

„Să vă povestesc de ce astăzi este o zi speciala. V-am povestit momentul când eu m-am îndragostit de Tavi. In urma cu doi ani, pe 30 aprilie, ne-am hotarat sa ne casatorim. În tot sa ne cunoastem. Uneori am crezut că ne pedepseste, dar din contra. Astazi este o zi speciala. Astăzi, vă mărturise ca traim cele mai frumoase momente din viața noastră. Sunt însărcinată”, a declarat Gabriela Cristea la Kanal D.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro