George Robu de la Vacanța Mare, scandal cu 14 polițiști. Actorul a fost încătușat

11 august 2017 16:10

George Robu de la Vacanța Mare, scandal cu 14 polițiști, în Capitală. Actorul a fost culcat la pământ și încătușat. Scandalul a pornit de la faptul că agenții au intervenit pentru a-i închide un târg ilegal de haine. 

George Robu de la Vacanța Mare, scandal cu 14 polițiști. ”Luați mâna de pe mine! Vreau mandatele! Ieșiți de pe proprietatea mea!” a strigat actorul la polițiști, potrivit dcnews.ro.

George Robu de la Vacanța Mare, scandal cu 14 polițiști. Actorul a fost încătușat

George Robu de la Vacanța Mare susține că a fost legitimă apărare

Robu este actor de comedie de la ”Vacanța Mare” și fost prezentator al celei mai longevive emisiuni de la TVR, ”Viața Satului”. Actorul susține că a fost legitimă apărare.

”M-au atacat pe proprietatea mea personală. Am fost în legitimă apărare” a spus actorul pentru Antena 1. Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a susținut că ”am primit tot felul de reclamații de la locatarii din zonă, ne-am dus și am constatat că desfășoară activități, că nu are autorizații, că zona e insalubră”.

Citește și


Mesajul învățătoarei pentru eroul Adrian Ciureanu: “Ai învins teama, ai salvat vieți, nu ai învins valurile” | VIDEO EXCLUSIV


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro