Gheorghe Gheorghiu şi-a tras iubită cu sâni impresionanţi

27 iulie 2014 18:53

Dragostea îi dă din nou senzaţia de fluturi în stomac lui Gheorghe Gheorghiu. Cântăreţul s-a afişat zilele trecute, pe Litoral, cu noua sa iubită, care arată ca un fotomodel.

Gheorghe Gheorghiu a devenit celebru în urma refrenului piesei “Unde dragoste nu e, nimic nu e”. Acesta pare a fi şi motto-ul după care se ghidează în viaţă simpaticul solist, căci, iată, el trăieşte o nouă poveste de iubire.
Gigi, cum îi spun prietenii cântăreţului, s-a bronzat în weekendul trecut pe plaja din Venus, alături de o frumuseţe de fată. Aleasa lui, Simona, e o brunetă a cărei apariţie le-a furat privirile turiştilor de pe Litoral.
De la distanţă, se putea vedea cu ochiul liber că Gheorghe Gheorghiu şi noua lui cucerire nu sunt simpli amici, ci chiar iubiţi.
Bruneta l-a cunoscut pe solist la începutul acestui an, când el se afla în Canada, în turneu. Dacă atunci cei doi au schimbat doar câteva cuvinte, acum, când bruneta s-a decis să vină în România, “porumbeii” au dat frâu liber sentimentelor şi nu s-au mai opus iubirii.
Femeia l-a cunoscut chiar şi pe tatăl artistului, aflat şi el la plajă cu grupul de prieteni ai lui Gheorghiu. Discret din fire, solistul nu a dorit să ofere detalii despre noua sa cucerire, preferând să-şi trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioşilor.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro