Giulia: „Am chiar mulţi prieteni gay!”

20 ianuarie 2012 09:07

Recent „Mi-e dor de noi” a fost desemnată melodia gay a anului 2011. Cu această ocazie, Giulia a acordat un interviu pentru comunitatea gay din România în care vorbeste deschis despre alegerile vestimentare pe care le face, despre respect şi tot ce a învăţat în anii de când este pe scenă.

Intrebata direct daca are prieteni gay, artista nu se sfieste sa recunoasca: „Da am, chiar mai multi! Fiecare are dreptul sa iubeasca cum vrea si cat vrea! Ma distreaza mereu si ne simtim bine impreuna, sunt plini de viata si asta imi place! Ca o marturisire, amicii/prietenii mei gay ma inteleg mai bine decat prietenele mele!”

Interpreta hitului Vorbe Goale discutat deschis cu cei de la gayofficial.blogspot.com si despre afinitatile ei muzicale. Loredana este un artist pe gustul Giuliei: „Primul album cumparat este Atitudine al Loredanei. Loredana este o artista desavarsita, complexa pe care o apreciez foarte mult. Eu sunt fan Loredana!”

Viitoarea mamica a declarat ca prefera piesele in limba romana pentru ca ajung mai usor la inimile ascultatorilor. In acelasi interviu Giulia isi indeamna toti fanii gay sa fie sinceri cu ei si le doreste sa fie fericiti.
Citeşte continuarea pe gayofficial.blogspot.com

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro