MENIU CAUTĂ
20 Mai. 2014 20:13 , de Simona Josan

GIULIA ANGHELESCU, despre RELAŢIA CU SOŢUL EI, VLAD HUIDU: „Am luat o PAUZĂ”

Distribuie

Cântăreaţa Giulia Anghelescu a acceptat să facă dezvăluiri despre căsnicia ei cu Vlad Hudiu, de care s-a zvonit că s-ar despărţi. Solista a declarat la o emisiune de la Kanal D că nu se pune problema unui divorţ şi că ea şi soţul ei au luat o pauză în timpul vacanţei de 1 mai, după care şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt.
„Discuţii există, ca în orice cuplu. Nu sunt certuri atât de mari încât să ducă la divorţ. S-a mers prea departe cu aceste speculaţii. Unele pauze de acest gen într-o relaţie, dacă ştii să le ţii sub control, este posibil să îţi aducă mai multe avantaje decât dezavantaje. Fata cu care a fost văzut soţul meu pe motor este Andreea, este prietena mea, este iubita celui mai bun prieten al lui Vlad. Nu m-am supărat că era pe motorul soţului meu şi nu era pe al iubitului ei. Nu m-a deranjat decât faptul că nu aveau cască. Le-am şi spus. Fata este abia logodită. Asta nu m-a deranjat, altele au fost lucrurile care m-au deranjat, dar zic eu că am reuşit să trecem peste. Pauza luată de 1 mai a fost mai mult ca să ne odihnim.
Nu am  făcut decât să ne limpezim minţile şi să revenim cu picioarele pe pământ. A fost cea mai bună idee. Ideea a apărut în momentul în care am hotărât să mergem la mare şi el a vrut să mergem cu motorul, iar eu cu maşina. A fost o pauză, pentru că ajunseserăm la un punct în care nu reuşeam să ne mai sincronizăm deloc. Soţul meu cred că a înţeles că data viitoare vom merge cu maşina. Eu nu mă urc pe motor. Cred că se simte cât trebuie să dureze pauza. Noi am mai avut o pauză, de un an şi ceva, iar lucrurile s-au îndreptat. Altfel nu ne-am fi căsătorit şi nu am fi făcut un copil”, a explicat Giulia la Kanal D imaginile care au condus la speculaţiile legate de un divorţ.

Loading...
Comentarii