14 Sep. 2017 13:25

Ilinca Vandici e la dietă. Ce mănâncă vedeta pentru a-și recăpăta silueta

Distribuie

Ilinca Vandici e la dietă, pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate pe perioada sarcinii. Vedeta a născut în urmă cu aproape două luni, un băiețel perfect sănătos.

Ilinca nu a făcut nimic special până acum, pentru a scăpa de kilograme, iar pe perioada sarcinii a avut grijă la alimentație.

Ilinca Vandici e la dietă de scurt timp și e hotărâtă să aibă un trup perfect

„Nu am făcut nimic special deocamdată. Pe parcursul sarcinii am avut mare grija si nu m-am îngrășat decât 8-9 kg, dintre care bebe a avut 4 kg, adica mare, surplus nu a existat și de care am scăpat usor ulterior, pentru ca toata agitatia asta cu nou nascutul cumva te cam usuca asa pe picioare si atunci lucrurile au fost destul de usoare pentru mine. Inca nu am inceput sportul, dar il voi începe in curand. Am născut prin cezariană pentru că  bebe a fost destul de mare. S-a decis acest lucru pe ultima sută de metri, pentru că mi-am dorit să nasc natural, însă bebe era foarte mare, avea și cordonul în jurul gatului și atunci nu am vrut să risc absolut nimic.

În momentul acesta sunt la dieta, mănânc salate foarte multe, cereale dimineata, fructe dar doar cele care sunt permise într-o dietă, mănanc proteina nu neaparat animala ci ma pot referi si la linte, chinoua etc. Cam asa arata regimul meu: trei mese pe zi și gustări mai deloc”, a spus Ikinca Vandici pentru kfetele.ro

Citește și


VIDEO | Primele imagini cu momentul în care Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada, într-o pauză publicitară la B1


 

Loading...
Comentarii