IMAGINI GROAZNICE! Cum arată TĂIETURILE DE PE MÂINILE, SÂNII şi GÂTUL DIANEI ENACHE!

10 iulie 2014 14:58

Atacul ireal în faţa căruia a trebuit să se apere ar putea-o lăsa cu urme groaznice pe termen lung pe Diana, fata în vârstă de numai 17 ani a cântăreţului Adrian Enache.

Libertatea a intrat în posesia imaginilor groaznice ale tăieturilor pe care Diana le are pe mâini, pe unul dintre sâni şi pe gât.

Duminică dimineaţă, fata lui Adrian Enache a ajuns în stare de şoc la Camera de Gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca, sub protecţia poliţiştilor. Pentru că hainele pe care le purta atunci când a fost înţepată cu briceagul de Ali Kanan, portarul blocului în care locuieşte, au fost luate ca probe de poliţişti, tânăra de 17 ani s-a prezentat în faţa medicilor îmbrăcată doar în chiloţi şi învelită într-un cearşaf.

Două zile mai târziu, marţi la prânz, Diana a fost externată în mare taină. “A fost scoasă prin spatele spitalului. Aşa au cerut poliţiştii şi familia. Două zile a avut la uşă un bodyguard şi un poliţist sau un jandarm, ceva de genul ăsta, care nu lăsau pe nimeni să intre în Secţia de Chirurgie. Nici amicii care au venit să o vadă nu au intrat. Au stat pe holuri”, au completat aceleaşi surse.

Ali Kanan, un libanez în vârstă de 46 de ani, a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzaţia de purtare abuzivă. Omul recunoaşte că a înţepat-o pe fată cu vârful unui briceag, dar justifică atacul într-un mod hilar, spunând că adolescenta l-ar fi jignit.

De partea cealaltă, Diana le-a mărturisit poliţiştilor că bărbatul ar fi vrut să o violeze, însă probele strânse până acum nu conduc la această ipoteză. Zilele următoare, Diana va completa setul deja existent de analize făcut la Urgenţă, la Floreasca, cu unul, la IML.

Dosarul complet va ajunge apoi pe masa judiciariştilor, care până în acest moment nu au primit din partea fetei sau a familiei acesteia o plângere pentru tentativă de viol împotriva libanezului.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro