Invazie de „păsărici”! Vedete surprinse fără chiloți

20 septembrie 2011 06:45

Vedetele autohtone nu se mai mulțumesc să copieze muzica, stilul vestimentar sau gesturile starurilor internaționale și, mai nou, împrumută și ipostazele rușinoase în care au fost surprinse aceastea.

După ce peste hotare a fost inventată moda zonelor intime la vedere, iată că vedetele noastre au început să le calce pe urme celor din afară și fie că nu poartă chiloţi sau că nu au sutien, ţin morţiş să arate lucrul acesta întregii lumi.

Libertatea.ro vă prezinte vedetele autohtone și internaționale care au fost surprinse cu “păsărica” la vedere!

Alexandra Stan

Cântăreața a susţinut, zilele trecute, un concert în Germania, în cadrul Ballerman Hits 2011, în care şi-a încântat fanii nu doar prin muzica ei, ci şi prin faptul că şi-a arătat zona intimă.

Blugii foarte scurţi şi chiloţeii minusculi au lăsat la vedere zona intimă a Alexandrei, iar fanii ei au putut să admire în voie zona intimă a artistei.
Inna

Desemnată cea mai sexy femeie din lume de revista FHM România,  Inna a fost surprinsă la plecarea din clubul Queen din Paris cu „păsărica” la vedere.

Îmbrăcată într-o geacă de 5.000 de euro și într-o pereche de pantalonași foarte scurți, Inna a lăsat să se vadă, cu sau fără voie, o parte din zona ei intimă.
Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu
Invitată de onoare în urmă cu câteva luni într-un club din Constanţa, unde Adrian Pescariu a lansat colecţia „Butterfly”, actrița a uimit audienţa cu mişcările erotice pe care le-a făcut pe podiumul de prezentare, dar și cu părțile intime  pe care i le-au surprins fotografii.
Loredana Groza

La începutul anului, cântăreața a făcut senzație la o petrecere organizată de actorul Ion Dichiseanu. Loredana a fost surprinsă într-o poziție de  Basic Instinct și, surpriză, diva nu purta chiloți.
Lady Gaga

Excentrica artistă a reușit să cadă în penibil de mai multe ori în timpul concertelor sale, însă cel mai recent a fost surprinsă fără chiloți pe o stradă din New York, la o ședința foto pentru revista Vanity Fair Magazine. Dacă ne gândim că au apărut zvonuri conform cărora artista este hermafrodită, nu putem să nu ne întrebăm dacă aceasta nu s-a temut că-i va fi fotografiat și studiat cocoșelul.

Paris Hilton

Nici moștenitoarei imperiului Hilton nu-i prea place să poarte chiloți. Paris a fost surprinsă la concursul Miss Ucraina, care s-a desfășurat recent, la Kiev, în ipostaze care relevă faptul că nu a purtat lenjerie intimă în timpul evenimentului.

Nicole Scherzinger
Zonele intime ale cântăreței Nicole Scherzinger au putut fi admirate în voie în iunie, în timpul unui concert pe care aceasta l-a susținut pe Stadionul Wembley din Londra. Artista s-a prezentat în fața fanilor îmbrăcată sumar și s-a mișcat lasciv pe durata programului artistic, lăsând la vedere mai mult decât și-ar fi dorit.

Miley Cyrus

Cântăreața și actrița a crescut și a început să fie surprinsă în numeroase ipostaze care  mai de care mai nedemne de o domnișoară. Recent, Miley  a arătat că se încadrează în grupul vedetelor care nu sunt fane purtării lenjeriei intime și a fost surprinsă în „păsărica” goală, în timp ce cobora din mașina sa, dar și pe scenă.


 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro