Ioana Maria Moldovan, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată! FOTO

05 iulie 2012 10:33

Ioana Maria Moldovan are un nou look. Prezentatoarea emisiunii „Poveștiri adevărate”, de la Acasă Tv, a intrat în grupul persoanelor care poartă ochelari.

„Ochelarii de vedere sunt pentru mine o necesitate, nicidecum un moft sau vreo fiță. E musai să-i port asta dacă vreau să văd bine la distanță, să nu-mi forțez și să-mi obosesc ochii, să pot corecta ce se mai poate corecta, să scap de micile migrene și disconfortul tot mai mare în ultima perioadă.

Medicul oftalmolog mi-a recomandat încă de acum un an de zile să port ochelari, dar am tot amânat momentul până când nu am mai avut încotro. Acum câteva zile am fost la o nouă consultație iar verdictul doamnei doctor Maria Sanda Ionescu a sunat cam așa: timp de două săptămâni nu vă despărțiți de ochelarii de vedere cu excepția emisiunii și trebuie să urmați un tratament cu pastile cu extract de afine.
Ioana Maria Moldovan / foto blog Ioana Maria Moldovan

Fără să stau pe gânduri m-am dus să-mi fac ochelarii. Am ales o ramă tinerească, modernă care cred că mi se potrivește
De cum i-am pus am văzut lumea cu alți ochi, mult mai bine, mai clar și am bătut la distanță fără nici cel mai mic efort. După cele două săptămâni mă voi prezența la o nouă consultație și rămâne de văzut ce va hotărî oftalmologul, ce tratament îmi va da”, a dezvăluit Ioana Maria Moldovan pe blogul personal.
Îți place cum îi stă cu ochelari?
Ioana Maria Moldovan / foto blog Ioana Maria Moldovan
Citește și:

  • Canicula, bat-o vina! Ioana Maria Moldovan, dependentă de …
  • Ioana Maria Moldovan te învaţă reţeta succesului în lupta cu greutatea
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro