Ion Dichiseanu: «Am intrat în revizie capitală»

05 august 2014 17:30

Maestrul Ion Dichiseanu se află internat la Spitalul Militar, dar nu a cedat psihic, ba chiar se amuză pe seama situaţiei. Medicii roiesc în jurul lui, iar fiica sa, Ioana, nu-l scapă din ochi.

Marele actor a fost supus, săptămâna trecută, unei noi operaţii la şoldul stâng, când medicii de la Spitalul Militar i-au pus o proteză. La cei 81 de ani ai artistului, nu e de glumit cu o astfel de intervenţie chirurgicală, dar Ion Dichiseanu nu se sperie: “Ei, ce să fac, am intrat şi eu în revizie capitală pentru la toamnă, când începe o nouă stagiune. Sunt în renovare, mă refac pentru spectacole”, ne-a declarat ieri Dichi.
Tot de la el am aflat că această problemă de sănătate i se trage din tinereţe: “La şold am avut o operaţie mai veche. Deh, mi se trage de la cascadoriile pe care le-am făcut prin filme. Nu cred că există os în corpul meu care să nu fi avut de suferit de pe urma cascadoriilor. Da’ nu-i bai! Dacă nu era fiica mea, Ioana, care să mă bată la cap să merg la medic, nici azi nu aş fi ajuns aici”, a completat maestrul.
“Da, eu l-am împins de la spate. Mai bine să previn decât să tratez. Doar că, de data aceasta, am mers cam târziu, căci a doua zi după ce l-am dus la un control de rutină, medicii l-au şi operat”, a completat Ioana Dichiseanu, fiica maestrului. Ion Dichiseanu va mai sta încă 10 zile în spital, pentru recuperare.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro