13 Oct. 2017 15:00

Ionuț Iftimoaie și copiii săi au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedetă”

Distribuie

Ionuț Iftimoaie și copiii săi au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta”. Cei 10.000 de lei câștigați de Nicol, Nicholas și Ionuț Iftimoaie vor fi donați unui cămin de bătrâni din localitatea Comănești, județul Bacău.

Astfel, primele trei celebrități care au venit la Aici eu sunt vedeta' alături de minunile din viața lor au fost: campionul K 1 Ionuț Iftimoaie și doi dintre copiii săi, Nicol (8 ani) și Nicholas (9 ani), actorul Andrei Duban și Armin (5 ani), și Mihaela Cernea, componentă a trupei Class,  și  Leea (9 ani).

Ionuț Iftimoaie și copiii săi au câștigat prima ediție Aici eu sunt vedetă'

Ionuț Iftimoaie și copiii săi și-au arătat talentul în fața tuturor

Micuțul și simpaticul Armin a mărturisit, printre altele, că tatăl său, actorul Andrei Duban, miroase dimineața a mami', are alergie la pisici, acestea fiind de animăluțele care nu-i plac absolut deloc și că cel mai tare tatăl său se enervează atunci când pierde Simona Halep.

Nicol și Nicholas au spus că tatălui lor, campionul K1 Ionuț Iftimoaie, i s-ar potrivi foarte bine meseria de bucătar și că pumnii și partea… de sub centură sunt părțile preferate ale corpului său. De asemenea, spre stupefacția lui Iftimoaie, Nicol și Nicholas au mărturisit că cel mai rușinos obiect pe care tatăl lor  îl are e o pereche de chiloți, pe care o ţine în mașină.

La randul ei, Leea (9 ani), fiica Mihaelei Cernea, a mărturisit că mama sa e îndrăgostită de Brad Pitt, că se stresează din cauza temelor la matematică ale copiilor săi și că se teme ca ca Leea să nu ajungă o pițipoancă. Invitații speciali ai acestei ediții au fost Alex Velea și mama sa, care au venit să-i pună în dificultate pe cei trei părinți celebri. Ei au povestit o întâmplare din copilăria lui Alex, căreia cele trei vedete au trebuit sa-i ghicească deznodământul. Cu acest prilej, doamna Velea a povestit că, atunci când era mic, Alex colecționa șopârle, gușteri și bondari. După numeroase probe, una mai haioasa decat alta, pe care părinții și copiii le-au avut de parcurs, câștigătoarea primei ediții a fost declarată echipa Iftimoaie.

Citește și


EXCLUSIV/ Ilinca Vandici și Vali Crăciunescu se căsătoresc în aceeași zi, în același loc!


 

Loading...
Comentarii