Irinuca Columbeanu strigă către mama ei, Monica: „Nu mă lua!” | VIDEO

01 iunie 2012 18:43

Irina (5 ani) a plâns de ţi se rupea inima în momentul în care mama ei, Monica Gabor, a luat-o, ieri, din maşina lui Irinel Columbeanu. Mai mulţi martori la această scenă susţin că fetiţa ţipa printre lacrimi: “Nu mă lua!”

Scena sfâşietoare a avut loc ieri, în jurul orei 15.00, în momentul în care Irinel Columbeanu a adus-o pe Irina în faţa blocului în care locuieşte Monica Gabor, căci era weekendul în care, conform hotărârii judecătoreşti, micuţa trebuia să stea cu mama ei. Irinuca a început să plângă, i-a spus mamei sale: “Nu mă lua!” şi a strigat disperată către tatăl său: “Te aştept, vii, vii?”.
 

Irinel Columbeanu: Nu comentez»

Imaginile sunt sfâşietoare. Reporterii Libertăţii l-au contactat pe Irinel Columbeanu pentru a afla exact de ce era micuţa supărată: “Dacă vă spun că Irina plângea pentru că nu mai voia să meargă la fosta mea soţie, Monica o să iasă iar să mă atace. Aşa că vă spun doar că nu comentez”. În schimb, Monica s-a arătat surprinsă când i-am adresat aceeaşi întrebare: “Irina plângea pentru că era obosită, fiind ora ei de somn, dar s-a potolit repede când am intrat cu ea în casă. Nu a supărat-o nimeni şi nici nu e bolnavă”, ne-a spus ea.

Pe de-altă parte, mai mulţi părinţi ai copiilor de la grădiniţa unde Irina e înscrisă au povestit că au auzit-o pe micuţă când le spunea colegilor: “Mama nu mai există pentru mine, a murit!”. Contactat de Libertatea, Columbeanu ne-a confirmat că a auzit şi el de spusele copilei: “Aşa e, bona ei, Crina, m-a anunţat că mama unei fetiţe de la grădiniţa Irinei i-a povestit toată scena”.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro