IULIANA LUCIU, ADEVĂRUL despre SÂNII EI

02 noiembrie 2012 10:30

A pozat în ipostaze sexy în ediția din noiembrie a revistei FHM, scoțând la înaintare o pereche de sâni de toată frumusețea. Fermitatea și rotunjimea lor perfectă au ridicat semne de întrebare legate de o eventuală operație de mărire a bustului. ”Sunt doar norocoasă”, și-a lămurit Iuliana admiratorii pe contul de Facebook, unde a scris că ce se află în decolteul ei este 100% natural.

Pictorialul cu Iuliana Luciu din numărul pe luna noiembrie a revistei FHM este de-a dreptul incendiar. Sora mai mică a Nicoletei Luciu – una dintre cele mai dotate vedete din România, apare într-una din fotografii îmbrăcată cu pereche de pantaloni scurți și o cămașă albă, descheiată și care are colțurile înnodate, scoțându-i în evidență sânii.
În imagine nurii vedetei sunt de o rotunjime perfectă, așa cum rar întâlnești în cazul unui bust natural, ceea ce a generat ÎNTREBAREA dacă nu cumva vedeta și-a pus implanturi. Asta în contextul în care în luna februarie, după ce Nicoleta s-a siliconat, Iuliana declarase că după ce va slăbi, lucru care s-a întâmplat, vrea să apeleze la o astfel de intervenție.
Cei care s-au gândit, după ce au văzut pictorialul, că Iuliana Luciu și-ar fi făcut operație de mărire au primit răspunsul pe pagina oficială de Facebook, unde bruneta a scris că sânii ei sunt naturali și că este ”doar norocoasă”.
”Dragii mei, dacă îmi făceam o operație de genul ăsta vă spuneam, dar nu am apelat la nici o intervenție chirurgicală. Sunt DOAR norocoasă”, a scris Iuliana pe Facebook.
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro