MENIU CAUTĂ
11 Iun. 2011 18:00

Iustin Paraschiv, fostul iubit al Andreei Antonescu, s-a căsătorit la Snagov

Distribuie

Iustin, care ocupă locul 115 în Top Capital, cu o avere estimată la 55-65 milioane de euro, s-a însurat ieri cu Andra, iubita lui. Cei doi sunt împreună de cinci ani şi au împreună două fetiţe. Petrecerea de nuntă a avut loc la clubul Snagov, unde au cântat pentru invitaţi Direcţia 5, taraful Lăutarii de la Chişinău, condus de Nicolae Botgros, trupa Red Blonde („Veveriţele” de la emisiunea „Happy Hour”), Emilia şi Los Platanos. Iustin Paraschiv a devenit milionar la 22 de ani, după ce a intrat în industria cărnii şi a pus bazele imperiului Carmistin.
IUstin si Andreea Antonescu in 2000A fost primul bărbat din viața Andreei Antonescu
Iustin Paraschiv a fost primul bărbat din viața Andreei Antonescu. S-au cuplat în 2000, când cântăreața făcea parte din trupa Andre, și s-au despărțit în 2006, pentru că, declara atunci blonda, el i-ar fi cerut să renunțe la carieră și să stea acasă, la cratiță.
Relația lor a debutat public cu un scandal, după ce tatăl Andreei a sunat la Poliție și a anunțat că fiica lui a fost răpită. De fapt, fata plecase de bunăvoie cu iubitul ei – cel puțin așa a declarat la poliție.
Din cauză că părinții nu i-au acceptat relația cu Iustin, Andreea s-a certat cu ei și a plecat de acasă.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Emil Rengle, despre cel mai extravagant lucru pe care l-a făcut
Loading...
Comentarii