Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează! Incredibil cine a vrut să îi cedeze locul bucătarului

20 martie 2017 23:49

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează! Deși au muncit foarte mult la repetiții, cei doi nu au reușit să convingă juriul și publicul că merită să meargă mai departe. La un pas să plece acasă a fost și Octavian Strunilă, care a dansat împreună cu soția lui, coregrafa Oana Botez.

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează!, luni seara, în ce-a de-a treia ediție live a show-ului. Din păcate, pentru cei doi concursul s-a terminat. Deși au fost în pericol de eliminare, Octavian Strunilă și Oana Botez au mers mai departe.

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează! Incerdibil cine a vrut să îi cedeze locul bucătarului

Joseph Hadad și Georgiana Căiță au fost eliminați de la Uite cine dansează!, iar Octavian Strunilă merge mai departe

Sandu Lungu a fost cel care a vrut să-i cedeze locul celebrului bucătar. „Aș vrea să plec eu acasă în locul lui. Îi cedez locul meu. De ce să mă care publicul în spate? Oricum nu dansez bine. Aș vrea să rămână el și voi pleca eu”, a spus Sandu Lungu. „Ești un om bun, însă lumea de aprciază, iar regulamentul nu permite să se întâmple asta”, i-a spus Mihaela Rădulescu la Uite cine dansează!.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro