Laura Cosoi, fără sutien la plajă. Cât de bine arată la 35 de ani | FOTO

11 ianuarie 2017 22:34 De: ,

Laura Cosoi sfidează frigul din România, de pe meleaguri exotice. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, se relaxează într-o vacanță de vis în Thailanda. Internauții au putut să o vadă pe Laura Cosoi, fără sutien la plajă.

Laura și-a etalat trupul în mai multe fotografii pe care le-a făcut în vacanță și le-a publicat pe o rețea de socializare. Într-una dintre imagini, admiratorii au putut să o vadă pe Laura Cosoi, fără sutien la plajă, cu sânii acoperiți cu un prosop.

Laura Cosoi, fără sutien la plajă


Laura Cosoi a împlinit 35 de ani, pe 2 ianuarie. De ziua ei de naștere, blonda a organizat un cooking party și s-a simțit de minune. Ea le-a dezvăluit prietenilor virtuali cum se simte la 35 de ani. „Au trecut 35 de ani deja, dar știu cumva că viața de-abia acum începe. Și de-abia aștept să văd cum o să fie. Anul acesta nu am lăsat să treacă ziua mea pur și simplu așa că am organizat un cooking party cu prietenii și familia. Cel mai frumos sentiment îl am atunci când suntem împreună și a fost…magic. Mulțumesc, viață, pentru familie, prieteni, lecții, prețurire, credință, șanse, emoții, pentru lacrimile de fericire, întâlniri, alegeri, destinații, înțelepciune, experiențe, pentru “trenurile” prinse, dar și pentru cele pierdute, căci toate astea m-au făcut omul de azi.

Dar cel mai mult îți mulțumesc, viață, pentru iubire! Sunt binecuvântată cu dragoste și din dragoste am învățat să ofer și să primesc, să visez, să zâmbesc, să zbor, să fiu liberă să aleg. Și am ales. Să fiu fericită!

Mulțumesc. 3+5=8 — numărul meu norocos! :)”, a mărturisit vedeta pe blogul său.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro