Logodnicul lui Teo Trandafir, la un pas de moarte anul trecut! EXCLUSIV

21 martie 2012 19:54

Constantin Iosef (43 de ani), viitorul soţ al lui Teo Trandafir (43 de ani), a suferit anul trecut împreună cu vedeta TV, dar în spitale diferite. Dacă Teo s-a aflat internată la Viena, diagnosticată cu o pancreatită severă, fostul rugbist s-a internat în Franţa, în octombrie 2011, suferind de o embolie pulmonară severă.

Anunţată în exclusivitate de Libertatea, duminica trecută, ştirea că Teo Trandafir se mărită a dat peste cap lumea mondenă de la noi. Evident, după câteva zile de incertitudine şi de căutări, a fost dezvăluit şi numele celui care o va conduce la altar pe vedeta PRO TV: Constantin Iosef, rezident în Franţa, fost rugbist şi tată a doi copii.
Cum cei doi s-au cunoscut pe Facebook, tot pe acest site de socializare Constantin a povestit o întâmplare dramatică prin care a trecut în toamna anului trecut: „Fraţilor, am scăpat, am făcut o embolie pulmonară în urmă cu 6 zile şi azi ies din spital. L-am văzut pe ăla cu coasa. Mă sufocam, nu mai aveam aer, am crezut că plec fără să mai am timp să vă spun «Au revoir» (n.r. – «La revedere»). Încep o nouă viaţă, sunt ca un nou-născut, un bebe de nota 10 la 120 kg. Vă pup pe toţi!”, scria pe contul lui de Facebook fostul sportiv, pe 3 octombrie 2011, după care explica detaliat manifestările bolii: „Mai întâi faci feblită, o venă «defectuoasă » unde sângele se coagulează, apoi se desprinde un cheag de sânge, care se duce în secunda doi la inimă sau la plămâni. La mine s-a dus la plămâni şi nu mai puteam să respir”.

Prezentatoarea, conectată la aparate

2011 s-a dovedit anul încercărilor grele şi pentru Teo, nu numai pentru Constantin, „un bărbat senzaţional” în viziunea celebrei sale logodnice. Pe 11 ianuarie, vedeta a fost transferată de la Spitalul Elias, din Bucureşti, la cunoscuta clinică AKH din Viena, cu diagnosticul iniţial de pancreatită acută. Însă nişte infecţii de natură septică i-au agravat boala, prezentatoarea suferind câteva operaţii complexe, care au necesitat ulterior conectarea continuă a pacientei la aparate.
Într-un final fericit, Teo a învins suferinţa şi în toamnă s-a întors în România, declarând, ca şi proaspătul ei logodnic după operaţie, că e un om nou şi că are toată viaţa înainte de acum încolo.
Românul se distrează alături de cei doi copii ori de câte ori are ocazia și își pune pozele pe site-urile de socializare

El are doi băieţei, ea, o fetiţă

Iosef Constantin are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, fiind foarte ataşat de ei, dovadă mărturiile fotografice ale excursiilor pe care le-a făcut, împreună cu aceştia, prin Franţa. Şi Teo Trandafir va intra în relaţie cu un copil: Maya, de 8 ani, principalul motiv pentru care prezentatoarea vrea să-şi întemeieze o familie.

Şi-a vândut pizzeria cu 60.000 €

Constantin Iosef şi-a încercat norocul şi în afaceri, astfel că în 2005 a deschis o pizzerie în Sevrier, o localitate aflată la doar 4 kilometri de Saint-Jorioz, unde îşi are şi reşedinoea. După şase ani însă, restaurantul pe care Iosef l-a denumit „Chez Tintin” a fost vândut de fostul rugbist, care şi-a cedat afacerea pentru 60.000 de euro.

Stă într-o zonă superbă, în Alpi

Viitorul soţ al lui Teo Trandafir stă în Saint-Jorioz, o localitate din departamentul Haute-Savoie, regiunea Rhone-Alpes, aflată pe malul superbului lac Annecy, de la poalele Alpilor francezi. Saint-Jorioz, un orăşel de aproape 6.000 de locuitori, se află la doar 35 de kilometri de celebra staţiune alpină Albertville şi la 50 de kilometri de oraşul elveţian Geneva.

A câştigat 9.000 € la poker

Iubitul vedetei de televiziune Teo Trandafir mai are un hobby: îi place la nebunie pokerul. Ori de câte ori are ocazia, Constantin Iosef participă la turneele open, fiind considerat un jucător „de perspectivă”. Costi Iosef a obţinut, în 2009, un profit net de 9.000 € la Evian Poker Open, iar anul trecut a câştigat 8.500 € într-un concurs desfăşurat tot în Franţa, la Lyon.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro