Lovitură de teatru! Nicoleta Luciu s-a BĂGAT PRIMA în relația lui Zsolt cu Kinga?

12 octombrie 2012 09:32

Complicată mai e dragostea când se face în minim doi! Cea mai recentă informație în scandalul de infidelitate al anului în care este implicat soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, schimbă total situația. Potrivit celei mai bune prietene a presupusei amante a omului de afaceri, Nicoleta Luciu este cea care a intervenit prima în relația dintre Zsolt și Kinga, care erau iubiți în momentul în care vedeta l-a cunoscut pe milionar.

„Zsolt și Kinga se cunosc de mai bine de un deceniu. La vremea aia, lucra la compania lui din Mircurcea-Ciuc. La început, au avut o simplă relație dintre un patron și o angajată, dar nu a trecut mult timp până ce s-au îndrăgostit nebunește unul de altul”, a spus preietena Kingai pentru stl.ro, precizând că cei doi s-au iubit 3 ani de zile și plănuiau să se căsătorească, însă lucrurile s-au schimbat în 2005 când Zsolt a cunosct-o pe Nicoleta.
„Pentru Nicoleta a simțit mai mult o atracție animalică. E lesne de înțeles de ce! De partea cealaltă, Nicoleta chiar îl iubea. El i-a prezentat o viață de care ea nu avusese niciodată parte și a dat-o pe spate. Ea s-a îndrăgostit nebunește de el. El… mai puțin!”, a adăugat sursa citată.
Kinga
Kinga nu a renunțat la Zsolt, chiar dacă acesta a făcut patru copii cu Nicoleta, și i-a frânt inima.
„€œI-a dat impresia că este de acord cu această situație, însă ea este o femeie foarte inteligență. A rămas în tot acest timp lângă el, convinsă că, mai devreme sau mai târziu, el va realiza pe cine iubește cu adevărat. Mai mult, s-a împrietenit cu Nicoleta și chiar a ajutat-o să slăbească, devenindu-i amică și confidentă. E diabolică, știu! Dar ce nu fac oamenii în numele iubirii!?”, a completat prietena Kingai.
Citește și:

 
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro