25 Mai. 2012 19:08 , de Geo Berciu

Lucian Mândruţă aruncă bomba: “Şerban Ionescu nu are nici o boală Lyme. Are o boală fără leac”

Distribuie

În postarea sa, Lucian Mândruţă susţine că boala reală a actorului Şerban Ionescu este umbrită de diagnosticul fals şi folosită ca instrument de marketing de către diverse persoane pentru a face bani.

“Povestea lui Şerban Ionescu, pe care nu v-o spune nimeni: Nu are nicio boală Lyme. Are scleroză laterală amiotrofica, dignosticată de la bun început. O boală fără leac în acest moment oriunde în lume. O boală pe care câţiva escroci din România o transformă, la cererea nerostită a pacientului, într-una cu mai multe şanse. Lyme. E ca şi cum ai avea cancer şi-un medic “deştept” şi-ar face o clinică să te dea răcit. Bine, un pic mai rău răcit”, a scris Lucian Mândruţă pe contul personal de Facebook.
Şerban Ionescu a plecat din spital. S-a externat la cerere, se tratează la prieteni

Omul de televiziune este convins că actorul Şerban Ionescu a ştiut de la bun început că suferă de cu totul altceva, iar câţiva medici escroci au amplificat totul pentru câştiguri materiale semnificative.

“Boala Lyme e o modă. Şi-o ocazie de profit: în acest moment fiecare proprietar de câine urban a dat deja câteva zeci de lei, dacă nu euro, pe alifii şi zgarde magice care să le ţină pe bietele căpuşe nevinovate.
Tăcerea medicilor de calitate face ca escrocheria hoţilor, organizaţi şi profitori să meargă mai departe, până la ştiri de televiziune care duc la panică şi la zeci de diagnostice greşite. Gaşca asta (care cuprinde, dacă va puteţi imagina, inclusiv un veterinar) face bani grei copiind un model unguresc, o escrocherie pionierată într-o clinică din Debreţin.
Ipoteză şocantă: medicii l-au diagnosticat greşit pe Șerban Ionescu?

Mi-e jenă de toată tevatura asta şi mai ales mi-e jenă de voi cei care, în commenturile următoare mă veţi acuza că n-am suflet, inimă, şi mai ştiu ce alte organe. Dar adevărul e că SLA nu are leac şi când nu ai leac, te agăţi de orice.

Inclusiv de o minciună. Pe care acum o repetă toată România, în frunte cu premierul care aprobă un mega-buget că să aflăm ceva ce Şerban Ionescu şi familia ştiau de mai multă vreme.

Ştiu, ştiu, e doar PR. Dar cu banii aia poate chiar puteam să salvăm un copil vindecabil. Din Tecuci (să spunem un oraş la întâmplare), vinovat între altele şi de faptul că nu e celebru”.
Citeşte şi: Guvernul s-a mobilizat pentru a-l trimite la tratament în străinătate pe actorul Şerban Ionescu, dar artistul încă nu a solicitat statului acest lucru

Loading...
Comentarii