20 Aug. 2014 16:32

Mădălina Ghenea se iubeşte cu un producător celebru

Distribuie

Superba româncă Mădălina Ghenea (28 de ani) a devenit cunoscută peste graniţe atât datorită frumuseţii sale, cât şi pentru relaţiile ei cu bărbaţi celebri.
Astfel, după ce s-a iubit cu actorii Gerard Butler, Leonardo Di Caprio şi Michael Fassbender, fotomodelul a mai bifat în palmares o cucerire la Hollywood.
Potrivit unui site american, aceasta a început o relaţie cu celebrul producător şi scenarist canadian Paul Haggis (61 de ani), care a câştigat şi două premii Oscar pentru filmele “Million Dollar Baby” (2004) şi “Crash” (2005).

Au fost fotografiaţi împreună la Milano

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar Mădălina Ghenea a declarat, la vremea respectivă, că întâlnirea cu acesta i-a dat şi mai multă încredere în calităţile ei de actriţă, Paul Haggis încurajând-o să-şi urmeze visul, şi se pare că relaţia lor a depăşit de ceva timp barierele prieteniei.
Mai mult, informaţia pare cu atât mai solidă cu cât cei doi au fost văzuţi în ultima vreme tot mai des împreună la evenimente mondene, iar recent au fost surprinşi împreună şi la Milano.

Comentarii
← Inchide