MENIU CAUTĂ
27 Apr. 2018 14:33

Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România. “Nu mai cotizați”

Distribuie

Magda Vasiliu critică dur sistemul de asigurări de sănătate din România. Jurnalista a postat un mesaj pe Facebook, în care își exprimă nemulțumirea față de felul în care funcționează lucrurile în țara noastră.

„Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!!”, a scris Vasiliu pe Facebook.

L-am cunoscut pe Dănuţ Isac la Roma. Ca şi mine e la tratament cu fetiţa lui la acelaşi spital, Bambino Gesu. Întors în România, imbecilii de la sănătate îi recomandă să-şi caute sponsori sau să apeleze la fundaţii/asociaţii dacă mai are nevoie de bani pentru tratamentul copilului!!! Cum îşi permit??? Cât îşi mai permit??? Băi, cotizezi 10 ani şi nu vor să-ţi deconteze 2300 de euro, în schimb, statul italian suportă un transplant de măduvă de 150.000 de euro dupaă doar 4 (!) luni de cotizaţie la sănătate! În ce tara trăim??? Cât tupeu să ai tu, stat roman, să-ţi permiti să-i spui unui om să-şi caute sponsori?? Tu, stat roman , care nu poti să oferi nimic! Nimic! E plin la Roma de copii romani, nu doar cu cancer…sunt boli rare pentru care România nu are de oferit nimic! Ruşine!! Sfatul meu: nu mai cotizaţi la sănătate! N-are rost! Sunt bani pierduţi, furaţi de un stat care în fiecare secundă îşi calcă cetăţenii în picioare în timp ce le zâmbeşte parşiv…Auzi! Să-ţi cauţi sponsori ca să-ţi faci bine copilul!!”,  a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.

Citește și

REPORTAJ: Cum a reușit un primar vasluian să diminueze cu 85% numărul de asistați social: 'Au rămas în plată doar cei cu adevărat necăjiți'

 

 

 

Loading...
Comentarii