12 Oct. 2017 08:33

Marcel Toader s-a îndrăgostit. În curând urmează divorțul oficial de Maria Cosntantin. “Vreau să fie mai frumoasă decât toate”

Distribuie

Marcel Toader s-a îndrăgostit, după cum chiar el spune pe contul de socializare. Deși toți au crezut că este vorba  despre o femeie, se pare că lucrurile stau altfel.

Marcel Toader nu a divorțat oficial de Maria Constantin, însă încearcă să depășească această perioadă grea din viața lui. Afaceristul postează zi de zi mesaje pe contul de socializare ce lasă loc de interpretări.

Marcel Toader s-a îndrăgostit… de ziua de mâine

„În viața mea mi-am dorit ca fiecare zi să fie diferită; mai intensă, mai senină, mai specială. Ziua de ieri a trecut, cea de azi o trăiesc la maxim, iar cea de mâine vreau să fie mai frumoasă decât toate la un loc. Îndrăgostit de ziua de mâine, a scris Marcel Toader pe contul său de socializare.

În ultima perioadă, Marcel Toader a profitat din plin de timpul petrecut alături de cei dragi. Fostul soț al Mariei Constantin a postat recent pe contul de socializare o imagine cu fiul lui, Maximilian Toader.


EXCLUSIV/ Zina Dumitrescu, ruptură iremediabilă cu fiul ei. 'Nici la înmormântare n-o să vină!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Proiecții spectaculoase la IMapp
Loading...
Comentarii