Mâţu Stoian îşi ascunde vânătăile în spatele ochelarilor de soare

28 iulie 2014 18:33

Divorţul îi prieşte lui Petrică Mâţu Stoian, care, la 54 de ani, pare că întinereşte de la o zi la alta. De fapt, schimbarea sa la faţă se datorează doctorului estetician.

Puţini sunt românii care nu au ţopăit la nunţi sau la diverse chefuri pe “Mă dusei pe la Petrică”, una din cele mai cunoscute melodii cântate de Petrică Mâţu Stoian şi Constantin Enceanu.
Cei doi rapsozi au o grămadă de fani, dar mai ales admiratoare, în faţa cărora trebuie să se prezinte ireproşabil. Probabil de acest lucru a ţinut cont şi Petrică Mâţu Stoian atunci când a decis să apeleze la serviciile unui estetician.
Cu ajutorul unor injecţii-minune, solistul de muzică populară şi-a scos pungile de sub ochi şi aşa-zisele riduri de expresie. Pentru că semnele intervenţiilor încă se mai văd pe chipul său, recent, rapsodul a urcat pe scenă la Zilele Oraşului Lehliu-Gară cu ochelari de soare mari, în spatele cărora îşi ascundea vânătăile.
Petrică Mâţu Stoian, cunoscut drept un tip ce dă mare atenţie înfăţişării sale, a divorţat de soţia sa, Carmen Mihaela, în urmă cu un an şi jumătate.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro