Mesaj dur al lui Cheloo despre politicieni: „Toţi sunt nişte fomişti, vânzători de ţară”

15 august 2011 13:40

Cătălin Ştefan Ion, alias Cheloo, liderul trupei Paraziţii, foloseşte miştoul de cartier în melodiile sale, pentru a trage semnale de alarmă în societatea noastră, iar singura scăpare pe care o vede din actuala stare de lucruri este activarea naţionalismului.

„Politica are rol de măscărici. Nu suntem pe lungimea de undă a partidelor de azi. Toţi sunt nişte fomişti vânzători de ţară, lacheii capitalismului interna­ţional. Nu ne interesează deloc globalizarea şi nu credem în ea. Dacă oamenii vor condamna în continuare natţonalismul, vom ajunge sclavi pe plantaţie”.

Cu câteva luni în urmă, Cheloo a apărut pe primele pagini ale ziarelor din cauza unui videoclip, în care purta un tricou cu mesajul „White and Proud 14“ (Alb şi Mândru 14), considerat de Alianţa Civică a Romilor din România un „mesaj naţionalist extrem, ce a fost conceput şi promovat de către o organizaţie nazistă din SUA, The Order“.

Referitor la acest episod, el a declarat pentru revistavip.net: „Eu nu am prieteni ţigani şi nimeni nu mă poate obliga să am, aşa cum nimeni nu mă poate obliga să cred lucruri pe care nu le cred. Termenul de rom este o jignire pentru poporul român şi am simţit pe pielea mea „greşeala“ făcută cu bună ştiinţă”, a mai declarat Cheloo.

Iar dacă ar fi să schimbe vreodată imnul ţarii, l-ar înlocui cu ceva de genul: „Învaţă să munceşti şi să te respecţi, că-ţi crap capu’, încetează să-ţi furi ţara, că te tai ca pe porc… pot să continui. Răul este deja făcut. Întrebarea este cum cîşti­­găm totuşi lupta cu defectele noastre?”

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro