MESAJ SFÂŞIETOR al iubitului Violetei Andrei, tânără actriţă care a murit într-un accident rutier

26 iulie 2012 05:46

Moartea Violetei Andrei, actriţa de doar 22 de ani care a devenit cunoscută graţie sitcom-ului Nimeni nu-i perfect de la Prima TV, a sfâşiat sufletele apropiaţilor.

Mesajul pe care Alex, iubitul fetei, l-a postat pe Facebook, în memoria ei, este foarte impresionant. „O să te iubesc şi o să îmi rămâi în suflet toată viaţa asta cât o să mai am şi eu de trăit…sper că ai ajuns într-un loc bun şi că o să ai grijă de mine de acolo sus! Te iubesc, îngeraş mic”, a scris Alex, pe pagina Violetei de Facebook, informează rtv.net.
De asemenea, prietenii tinerei au fost devastaţi la aflarea veştii. „Nu pot să cred. Avea atâta viaţă în ea încât o să rămână vie mereu. A luat-o Dumnezeu prea curând. Nu pot să cred şi nici nu vreau să mă gândesc. Doamneee”, a comentat un prieten.
Sursă: rtv.net / Facebook
Pagina de Facebook a serialului Nimeni nu-i perfect a fost invadată de mesaje de condoleanţe pentru Violeta, cea care o interpreta în serial pe adolescenta Mădă.
„Un alt înger ne părăseşte”, „Era o fată extraordinară şi m-a şocat mult vestea…” sau „Nu te vom uita niciodată” sunt doar câteva dintre mesajele venite de la fani, în memoria Violetei.
Mai mult: „ERA O FATĂ EXTRAORDINARĂ”. Reacţii pe Facebook, după moartea actriţei Violeta Andrei – Vedete de la noi | Libertatea.ro
Violeta Andrei, actriţă la Prima TV, a murit marţi dimineaţă după ce la sfârşitul săptămânii trecute a fost implicată într-un grav accident de circulaţie. Accidentul a avut loc pe DN 1, în localitatea Otopeni. La volan se afla un tânăr de 20 de ani, iar Violeta se afla pe locul din dreapta. Şoferul se află, în continuare, în stare gravă însă tânăra actriţă a pierdut lupta cu viaţa
Mai mult: TRAGEDIE ÎN TELEVIZIUNE! Violeta Andrei, actriţă la Prima TV, a murit – Vedete de la noi | Libertatea.ro “Americanul”, fostul său coleg din celebrul serial, e şocat de tragicul ei sfârşit.

Mai mult: «Americanul», fost coleg cu Violeta Andrei în serialul «Nimeni nu-i perfect», e şocat de decesul prematur al actriţei: «Păcat de ea, era o tipă fără fiţe!» – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro