Mesajul Andreei Marin pentru tatăl ei. Acesta a murit în urmă cu aproape un an

11 ianuarie 2017 11:16

Mesajul Andreei Marin pentru tatăl ei, mort în urmă cu aproape un an, i-a emoționat pe fani. Vedeta și bărbatul au avut o relație specială, iar aceasta a suferit cumplit atunci când cea mai importantă persoană din viața ei s-a stins din viață.

Mesajul Andreei Marina fost postat pe contul de Instagram, acolo unde bruneta a făcut publică și o imagine alături de tatăl ei.

Mesajul Andreei Marin pentru tatăl ei. Acesta a murit în urmă cu aproape un an

Mesajul Andreei Marin pentru cel mai important bărbat din viața ei

Mesajul a fost însoţit şi de un colaj cu două poze: într-una e ea cu tatăl său, iar în cealaltă un citat. „Thank you, my father, my guardian angel. I smile to the sky today for you, because of you. (n.r.: Îţi mulţumesc, tată, îngerul meu păzitor. Zâmbesc spre cer astăzi pentru tine, datorită ţie.) #pretuiesteviata #darencolbert #remember #infinitelove”, a scris vedeta pe o reţea de socializare.

Tatăl Andreei Marin a murit în luna martie a anului trecut. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, locuia în Roman, oraşul natal al vedetei, şi era căsătorit din anul 2006 cu o funcţionară foarte respectată în Iaşi, Renata Marin, fostă şefă a Stării Civile. Înainte, el a mai trecut de două ori pe la altar, cu mama Andreei, Violeta, (ce a încetat din viaţă în vara anului 1984, într-un accident de maşină) apoi cu Elena, o funcţionară din Roman.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro