MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2013 10:29 , de Madalina Ciodaru Burada

MESAJUL IMPRESIONANT al Gabrielei Cristea, după divorţul de Marcel Toader! Uite ce a spus vedeta IMEDIAT DUPĂ CE A SEMNAT ACTELE

Distribuie

„Dragii mei, vă mulţumesc pentru mesajele de încurajare, dar şi pentru că mi-aţi adresat critici atunci când a fost cazul. De astăzi, am în faţă un alt drum pe care sper să păşesc cu îndrăzneală! Va îmbrăţişez cu drag, Gabriela Cristea”, a scris Gabi Cristea, pe pagina personală de Facebook, mărturisindu-le amicilor virtuali ce simte şi dorind să fie recunoscătoare pentri sprijinul moral venit din partea acestora, pe toata perioada scandalului pricinuit de separarea de Marcel Toader.
Ea a postat şi o fotografie care pare să fie făcută chiar în biroul de la Starea Civilă, după semnarea actelor de divorţ. Gabriela zâmbeşte fericită în faţa aparatului foto, deşi poate o face doar pentru aparenţe.
Pe de altă parte, în lumea mondenă a Bucureştiului circulă o ipoteză uluitoare cu privire la divorţul dintre Gabriela Cristea şi Marcel Toader. Se vorbeşte că ei ar fi înscenat totul pentru a stoarce bani de la televiziunile care „vând” subiecte fierbinţi. Ţinând cont că amândoi chiar au câştigat sume frumoase din acest divorţ, doar participând la showuri specializate în picanterii ieftine, ipoteza are o doză bună de credibilitate. Unde mai pui că Gabriela Cristea şi-a promovat, pe această cale, şi afacerea cu rochii de mireasă, pe care a dezvoltat-o în centrul Bucureştiului.
Citeşte şi: Gabriela Cristea SE TEME DE DEPRESIE! Uite ce a schimbat în viaţa ei de când a divorţat Gabi Cristea radiază de fericire DUPĂ DIVORŢ | FOTO
Gabriela Cristea şi Marcel Toader au divorţat, dar s-au umplut de bani! | FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro
 
 

Loading...
Comentarii