11 Mar. 2013 14:19 Claudiu Petrisor

Mica de la „Abracadabra”, ÎN STARE GRAVĂ la terapie intensivă

Distribuie

Mica are probleme la ficat şi se pare că starea ei este foarte gravă, medicii aşteptându-se la ce este mai rău.
Medicul Irinel Popescu, specialist în Hepatologie la spitalul Fundeni, unde este internată Michaela Niculescu, a declarat pentru Libertatea că tânăra de 31 de ani se află în stare foarte gravă. „Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant. În prezent se află internată la terapie intensivă”, ne-a spus doctorul.
Mica a făcut parte din echipa magicianului Marian Rîlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
În timpul liber, Mica îşi urmează pasiunea, blonda cântând uneori live, într-un club din Bucureşti. Mai mult, se zvonea că tânăra ar dori să-şi înfiinţeze chiar o formaţie.
Din păcate, în aceste zile, Michaela Niculescu se zbate între viaţă şi moarte la spitalul Fundeni din Capitală. Dacă e să urmăreşti fotografiile cu Mica, de-a lungul timpului, se poate observa că în ultimii ani, tânăra slăbise foarte mult, fiind numai piele şi os.
FOTO: Facebook

CITEŞTE ŞI

  • I-ai ÎNDRĂGIT când erau la ”ABRACADABRA”! Uite cum arată astăzi actorii din serial: Mica, Ducu, Geo, Andreea, Abramburica și Radu!
  • ”Magicianul” Marian Râlea, cu ochii în lacrimi. ”Durerea mă copleșește”. Prin ce tragedie trece actorul
  • „Magicianul” Marian Râlea este de nerecunoscut

———-
La Abracadabra, Mica (Michaela Niculescu) a fost colegă cu Dana Rogoz (Abramburica)
———-

Abracadabra este numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat în 1990 pe postul TVR1. După 1996, Abracadrabra s-a mutat pe postul PRO TV, unde a fost difuzată până în 2001, după care PRO TV a difuzat reluări timp de un an. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad-Bulgaria iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin „O zi cu Alexandra” a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la „Prix Danube” la Bratislava”! In lumea programelor pentru copiii „Prix Jeunesse”de la Munchen și „Prix Danube”echivalau ca nivel cu Cannes si Venetia pentru cinema.

Comentarii