31 Oct. 2013 17:03

Mihaela Mihai, Miss Fata de la Pagina 5, ÎN SÂNII GOI, ÎN CABINETUL MEDICULUI! Uite cum arată înainte să îşi pună silicoane | FOTO ÎN ARTICOL

Distribuie

Mihaela s-a prezentat la clinica esteticianului Kasem Abu Bakr, acolo unde a fost consultată de către acesta înaintea operaţiei de mărire de sâni. Ea a trecut printr-un consult amănunţit: palpare, măsurare, fotografiere şi urmează să facă şi un set de analize de sânge, în vederea intervenţiei chirurgicale, care urmează să fie programată.
Emoţionată pentru că face demersurile pentru prima ei operaţie estetică, Mihaela ne-a mărturisit că abia aşteaptă să vadă rezultatul final. „Nu sunt mulţumită de mărimea sânilor mei naturali, motiv pentru care am şi participat la Miss Fata la de Pagina 5. Nu ştiu exact cât de mari vor fi sânii mei după această intervenţie. Domnul doctor Kasem îmi va spune în funcţie de investigaţii. Abia aştept să văd simularea computerizată. Voi vedea, înaintea operaţiei, cum vor arăta sânii mei. Îmi doresc să fac o carieră în modelling, iar corpul şi, în special, bustul contează foarte mult”, ne-a mărturisit Mihaela. Mai mult, ea ne-a permis să o şi fotografiem în timpul consultaţiei, iar rezultatul este spectaculos. Deşi nu are încă sâni mari, bruneta are un corp de invidiat.

Este dependentă de solar

Focoasa brunetă este o tânără de 25 de ani, din Tulcea. Cu un trup de invidiat și forme aproape perfecte, Mihaela a fost și cea mai bronzată concurentă de la Miss. Ea recunoaște că este dependentă de solar și își menține pielea aproape neagră, indiferent de anotimp, pentru a da bine în fotografii și pe podiumul de prezentare.
Foto: Alexandru Dobre
 

Comentarii
← Inchide