Mihaela Rădulescu: „Am 42 de ani în buletin şi vreo 30 în oglindă!”

04 martie 2012 19:15

Mihaela Rădulescu arată senzaţional la cei 42 de ani ai săi din buletin. O demonstrează şi pictorialul incredibil pe care diva l-a realizat pentru noul număr al revistei Viva! care apare astăzi pe piaţă. Iată câteva fragmente din superinterviul pe care Mihaela l-a acordat jurnaliştilor de la Viva!

Cum îţi satisfaci nevoia de adrenalină?
Nu mai simt nevoia să fac lucruri atât de nebuneşti, cred că responsabilitatea de mamă a mai domolit neastâmpărul pe care-l aveam înainte. Să nu-mi ziceţi că e vârsta, că n-o să subscriu. (zâmbeşte)
Ştiu că mai vrei copii. Ce crezi? Vârsta nu mai este un impediment? Nu ţi-e teamă că, avându-l la 42, să zicem, când va avea el 20, tu vei avea 62?
N-aş fi ajuns nicăieri, dacă aş fi făcut asemenea calcule. Am 42 în buletin şi, ca să-mi enervez detractorii, doar vreo 30 în oglindă, doar pentru că aşa am stabilit eu, nu pentru că aşa zic alţii. Tot timpul mi-am dorit măcar doi copii, dar trupul n-a vrut să susţină creierul la această acţiune şi mi-a făcut nişte probleme de sănătate…
Talia ta este neschimbată. Ai schimbat ceva în felul de a trăi/mânca/ mişca/iubi?
Păi, nu-ţi spuneam că am 30?! Tu ştii că nu mint, aşa că, dacă vreţi neapărat să ne judecăm după buletine, eu zic pas. Ce vede sufletul meu e mult mai interesant şi mai profitabil.
Citeşte interviul integral în numărul din martie al revistei VIVA!, care apare azi pe piaţă

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro