MIHAELA RĂDULESCU SCOATE FUM PE NĂRI! Oțil vrea la mare cu protejata lui SILICONATĂ

07 iulie 2014 18:16

El i-a deschis drumul în televiziune, iar ea are silicoane şi jumătate din vârsta Mihaelei Rădulescu (44 de ani), iubita oficială a lui Oţil (33 de ani).Miruna Lica (22 de ani) e noua protejată a matinalului Antenei 1.

La nici un an de când Dani Oţil a descoperit- o la cursurile şcolii de televiziune Intact Media Academy, Miruna a prins un loc cald la matinalul de la Antena 1. Are propria rubrică în emisiune, başca a apărut într-un videoclip-parodie şi se bucură de lecţii gratuite de dicţie şi televiziune de la Dani Oţil.
Asta pentru că prezentatorul şi-a asumat rolul de formator pentru tânăra colaboratoare, încă neexperimentată, dar cu atuuri profesionale evidente. Prietenia s-a consolidat în afara platoului, când Oţil a luat-o sub aripa lui protectoare, dar şi în delegaţii, la munte şi la mare.
Miruna a fost preferată ca asistentă la emisiune în defavoarea altor concurente mai experimentate în ale televiziunii. În luna august, echipa se va muta la mare, după cum au anunţat cu surle şi trâmbiţe Dani şi Răzvan, iar Miruna face parte din plan. Mihaelei nu-i convine deloc situaţia, dar nu prea are încotro.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro