Mihai Bendeac ÎL FACE PRAF pe Mircea Badea: «De la înălţimea ta, TE POŢI „C..A” în capul meu oricând»

24 noiembrie 2013 11:08

Mihai Bendeac şi Mircea Badea se războiesc din nou. După ce Badea a făcut câteva afirmaţii în stilul caracteristic despre „iComedy”, emisiunea pe care Bendeac a prezentat-o până de curând, replica primită este extrem de acidă.

Pornind de la ideea că ultima emisiune iComedy a fost urmărită de mai mulţi telespectatori decât pe vremea când era prezentată şi de Mihai Bendeac, Badea nu s-a dat în lături de la a se exprima, aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă.
„Ok, situaţia cu audienţa de aseară a emisiunii iComedy: a fost mai mare decât la ultimele două ediţii cu Bendeac din cele patru cu toatele. Asta în condiţiile în care pe Pro TV era „Pornoiesc pentru tine”, ceea ce pe vremea lui Bendeac nu se întâmpla. Şi asta e esenţial”, a spus Badea pe contul său de Facebook.
Răspunsul lui Bendeac nu s-a lăsat prea mult aşteptat:
„Draga Mircea,
Stiam eu de ce te-am divinizat in adolescenta… Fiindca, intr-adevar, esti un supra-om.
In nimicnicia mea, m-am revoltat ca nu mi se acorda dreptul de a te parioda si am plecat. Fara sa ma gandesc de ce nu am voie sa te parodiez.
Abia acum am inteles. Merit, nene! Si, crede-ma, nu e niciun fel de ironie. Da! Esti mult mai bun decat mine! Incomparabil.
In primul rand, esti clar mai inteligent. Doar vorbesti aproape o ora, la liber, in fiecare seara. Pai eu… Pana studiez un personaj, pana il repet, pana scriu scheciul, pana gandesc scenografia, costumele, pana trag nenumarate duble… Ohooo…
Apoi, ce sa ne mai incurcam in cuvinte.. Esti MARE! De la inaltimea ta, te poti „caca” in capul meu oricand. (M-am gandit sa spun asta fiindca iti place expresia).
Intr-o singura saptamana, ai demonstrat ca esti un supra-om.
Luni ai demonstrat ca faci spagatul mai bine decat Van Damme in clipul Volvo.
Marti ai fost reporter sportiv la meciul cu Grecia. Cine se astepta la asta? Tu, care de ani de zile spuneai ca fotbalul e o mizerie si ca doar prostii se uita la asa ceva. Dar tu stiai ca ai asul in maneca. Si ne-ai uimit! Bravo!!!
De luni pana joi, ai realizat/prezentat „in gura presei”, snopindu-l, evident, in batai de rating pe adversarul direct. Nici nu-i pronunt numele fiindca, in comparatie cu tine, este un zero barat.
Dar nu numai atat. Zero barat ma declar si eu. Dupa 4 ani de facultate, doi de master, dupa ani si ani de munca in actorie (ma rog, ce credeam eu ca e actoria) mi-ai demonstrat ca degeaba ma zbat. Tu nici de scenariu n-ai avut nevoie ca sa ma umilesti efectiv.
Vorba ta: „Nu a fost greu sa-l inlocuiesc pe Bendeac!” Greu?! Floare la ureche!!! Doar o arata si audientele..
Asta inseamna talent! Jos palaria, Mircea Badea!
Daca am avea mai multi oameni ca tine si Mikey Hash, Romania ar arata altfel!
Si cand te gandesti de ce ma suparasem eu ca vacarul pe sat. Fiindca nu aveam voie sa te parodiez pe tine. Dar cine sunt eu ca sa fac asta?
Tu esti un geniu, Mircea, iar eu sunt umilul tau fan. Esti mult mai bun decat mine. Te poti lauda oricat cu asta fiindca eu iti voi da mereu dreptate.
Cu umilinta si adanc respect,
Un Basist (evident!) Jegos si Netalentat
PS – Si uite, ca sa nu mai faci tu efortul, spun eu si asta: „Actorasul piz..ii da smiorcaie ca un homalau si toti tinerii frumosi si liberi il ling la basau. Mamicutelor, plans!” (Poti da direct copy paste si posta pe pagina ta)
PPS – Bafta si la Romania Danseaza! Imi cer scuze ca i-am incurcat pe cei de la Antena atatia ani…”.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro