Mihai Onilă are puteri paranormale. Vindecă bolile de piele!

24 august 2012 12:45

Solistul Mihai Onilă a revenit pe scena festivalului Mamaia, cu o piesă proprie, „Ştiu că te iubesc”, dar e conştient că prestaţia lui nu prea va fi luată în seamă şi, prin urmare, nu va pune mâna pe marele premiu de 5.000 de euro.

„Fetiţa mea, de numai câţiva anişori, îmi cere păpuşi, eu trebuie să cânt pe la chefuri, mai nou am abordat stilul etno că merge mai bine, nu să fiu la festival de unde nu ies bani”, ne-a spus el, cu pesimism.
Nu mulţi ştiu, dar Mihai Onilă are un cabinet de terapii complementare, iar la el au venit mulţi oameni bolnavi, cărora medicii nu le-au găsit leacul.”Într-o zi mi-a bătut la uşă o femeie disperată că nu îi trece o anume boală de piele, deşi fusese la zeci de medici şi făcuse o grămadă de tratamente. Am reuşit să o vindec, iar ea mi-a mai trimis şi alţi bolnavi, pe care i-am tratat cu succes. Important este ca cel care îmi trece pragul să fie credincios, căci Dumnezeu ne vindecă. Am mai avut de-a face cu o altă bolnavă, care avea o problemă cu ficatul. I-am spus că nu este credincioasă, şi, prin urmare, trebuie să se ducă să se roage la şapte mănăstiri. Ea mi-a zis că mai bine îmi dă bani, ca să nu mai bată drumul bisericilor. Pe femeia aia am trimis-o la plimbare”, ne-a declarat Mihai Onilă.
Şi soţia lui are aceleaşi puteri paranormale şi s-a născut cu darul de a vindeca oamenii de diverse boli. „Cu aşa părinţi, fetiţa noastră nu a răcit decât o dată în patru ani şi jumătate”, ne-a declarat el.
Foto Dumitru Angelescu
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro