MENIU CAUTĂ
14 Feb. 2018 11:00

Mihai Trăistariu a fost dat în judecată. Cântăreţul este acuzat de escrocherie

Distribuie

Mihai Trăistariu a fost dat în judecată, după ce s-a înscris la Eurovision România 2018 cu o altă piesă decât cea care fusese compusă de o echipă special pentru cântăreț. Avocații au luat deja măsuri și au adunat probele necesare.

„Până în momentul lansării pe YouTube a piesei pentru Eurovision 2018, echipa de compozitori credea că Mihai va intra cu piesa compusă de ei. Cu toate acestea, ei au observat că Mihai a încărcat o piesă complet diferită pe YouTube ca fiind cea oficială, realizată de alte persoane. Facturile, conversaţiile şi alte probe care dovedesc spusele compozitorilor au fost înaintate unor avocaţi din Bucureşti. Avocaţii au încredere în aceste probe şi vor lua toate măsurile legale pentru a-l da în judecată pe Mihai, în obţinerea daunelor”, se arată într-un comunicat oferit de echipa de compozitori, potrivit ESCCovers.

„În fiecare an primesc zeci de piese pentru Eurovision de la compozitori din străinătate. (…) În acest an am primit 35 de piese de la străini şi una de la un român (Mihai Pocorschi). Am ales două dintre ele, care mi s-au părut foarte reuşite, şi le-am tras câte un demo la mine în studio ca să văd cum sună pe vocea mea. Între timp s-a făcut deja luna decembrie şi până să hotărăsc cu ce piesă o să mă înscriu a mai sosit una, „Heaven”. De la prima ascultare am realizat că asta va fi piesa mea pentru Eurovision 2018. Şi le-am abandonat pe celelalte două. Neavând vreun contract cu nimeni nici nu mi-a trecut prin cap că se va supăra cineva.  Înţeleg din cearta compozitorilor din Scandinavia că nu-şi doresc decât nişte reclamă în plus” a declarat Mihai Trăistariu pentru Adevărul.

Citește și

EXCLUSIV/Mirabela Dauer revine pe scenă la o lună de la operație! Va cânta o singură melodie

 

Loading...
Comentarii