Minodora, detalii de ultimă oră despre Denisa Manelista. “Acest copil este bolnav. Nu este bine”. Artista a povestit cu lacrimi în ochi

19 mai 2017 15:01

Minodora, detalii de ultimă oră despre Denisa Manelista, acum când toată lumea așteaptă să afle cât mai multe lucruri despre interpretă.

Minodora, detalii de ultimă oră despre Denisa Manelista, în direct la tv. Artista și-a stăpânit cu greu lacrimile și a povestit care este starea de sănătate a cântăreței, pentru care suferă și se roagă.

Minodora, detalii de ultimă oră despre Denisa Manelista. “Acest copil este bolnav. Nu este bine

Minodora, detalii de ultimă oră despre Denisa Manelista, la tv

 „Acest copil este bolnav. Nu pot să stau să mă bucur de nimic când ştiu de toate acestea“, a spus Minodora, în urmă cu puţin timp, cu ochi în lacrimi, despre Denisa Manelista. Totodată, aceasta a făcut un apel disperat.  „Vreau să vorbim nişte lucruri serioase, sunt nervoasă, tremur de nervi. Sunt supărată pe o parte din lume, o parte din oameni. Vă rog din suflet să nu mai spuneţi «Manelista», spuneţi «Denisa, artista», «Denisa, cântăreaţa». Vreau să fac un apel la presă, să nu mai spună lucruri neadevărate. Fac un apel la toţi oamenii să nu mai jignească. Nu faceţi altceva decât să transmiteţi un gând bun pentru Denisa artista un gând bun sau, cel mult o rugăciune. Dacă nu puteţi, nu o faceţi. Ştiu din sursă sigură: Denisa nu e bine, nu se simte bine. Vreau să se facă un apel… aşa cum toată lumea s-a rugat pentru Gabriel Cotabiţă, să facă acelaşi lucru şi pentru ea. Nu este bine, nu are o stare bună. Tot ce putem face e să ne rugăm. Ştiţi că şi Denisa are părinţii despărţiti… Ar fi frumos din partea noastră, a tuturor, mă repet, aşa cum ne-am rugat pentru colegul nostru, pentru artistul nostru Gabriel Cotabiţă şi cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu rugăciunile noastre s-a făcut bine, este sănătos. Poate Dumnezeu face o minune şi în cazul ei să revină pe scenă, să se facă bine.“, a mai spus Minodora. Zilele trecute, Denisa Răducu a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le-a mărturisit fanilor că starea ei este bună, lucru care se pare, nu este adevărat.

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro