MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2013 19:17 , de Magdalena Duru

Mirabela Dauer, împotriva „vedetelor de carton”: „Pipițele care și-au pus silicoane, buze, fund nu au ce să caute la TV”

Distribuie

Invitată sâmbătă, în emisiunea „Conferința de presă” de la Antena 2, Mirabela Dauer a spus că, deși îi place să citească presa mondenă și să dezbată subiectele cu cea mai bună prietenă, s-a săturat de vedetele contrafăcute.
„Ioana Tufar (n.r- fiica Andei Călugăreanu) nu are ce să caute la tv, la fel  nu au ce să caute toate pipițele care și-au pus silicoane, buze, fund. Astea nu au ce să caute la tv sau în ziare”, a spus Mirabela Dauer, precizând că una dintre marile ei dureri este faptul că tinerii nu cunosc valorile țării.
„Este urât să nu-ți recunoști valorile și oamenii care au făcut ceva pentru țara asta. Am văzut un reportaj la tv în care oamenii de pe stradă erau întrebați dacă știu cine e Tudor Vianu, Gheorghe Dinică și habar nu aveau. Îmi venea să sparg televizorul, dar am dat bani pe el și… „, a completat aceasta. Mirabela Dauer, în vârstă de 65 de ani,  este o cântăreață de muzică ușoară.  Este considerată de unii critici muzicali ca fiind cea mai bună voce feminină a muzicii pop românești din ultimii 30 de ani. Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai frecvente și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii’70-’80. A lansat până în prezent 28 de albume.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii