18 Mai. 2018 10:18

Mirabela Dauer a vorbit despre problemele de sănătate. “Dumnezeu m-a trimis la analize”

Distribuie

Mirabela Dauer a vorbit despre problemele de sănătate. Artista este gazda Oanei Turcu în cea mai nouã ediţie a emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”.

Mirabela Dauer povestește pe larg despre felul în care a reușit să treacă peste problemele de sănătate și le arată telespectatorilor casa și grădina sa, locul superb în care se reîncarcă cu energie zi de zi.

mirabela dauer

”Dumnezeu m-a trimis la analize și tocmai de-asta am știut întotdeauna că voi fi bine. Nu mi-am făcut griji nici măcar o clipă. Eu consider un lucru: atât timp cât nu faci rău nimănui, Dumnezeu te iubește.  Cred că fiecare primește ce sădește. Eu merit să fiu iubită, pentru că sunt un om bun. Și n-am să mint niciodată și n-am să înșel niciodată. Mi-am cunoscut  în ultima perioadă prietenii adevărați, cei  care au stat alături de mine. Oameni cărora le pasă de mine, asta vreau eu, atât. Una dintre prietenele mele a avut grijă de mine, a stat cu mine în rezervă. Am câțiva oameni care mă ajută”, mărturisește Mirabela Dauer în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Despre felul cum și-a revenit imediat după intervenția chirurgicală dificilă prin care a trecut, dar și despre oamenii care o ajută în mod constant, Mirabela Dauer vorbește duminică, de la ora 16.30, la Antena Stars. Recent, Mirabela Dauer s-a operat la rinichi, iar acum artista se simte mult mai bine.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Români de care suntem mândri. Aurel Iosif Iosefini
Loading...
Comentarii