MENIU CAUTĂ
13 Aug. 2014 17:35

«Mistrețu’» și «bebelușa» Oana sunt supărați pe fostul lor coleg: «Huidu ne-a luat până și poreclele»

Distribuie

Mihai Găinuşă a decis să demisioneze de la cârma longevivei emisiuni Cronica Cârcotaşilor', pe care a realizat-o mulţi ani alături de Şerban Huidu, dar a rămas în interiorul aceluiaşi post de televiziune, Prima TV, unde va pune bazele unei producţii concurente. Din vechea gardă i-au rămas alături Tavi Păscuţ, alias Mistreţu', Codruţ Kegheş, alias Dezbrăcatu', şi Oana Ioniţă, zisă Bebeluşa', restul membrilor fiind tineri cooptaţi în urma unor interviuri.
«Vom fi acizi, în limitele decenţei»
Deja am filmat câteva săptămâni prin ţară, acum ne-am oprit în Bucureşti cu filmările. «Cusurgiii» va fi o emisiune zilnică, în care vom dezbate cu mult umor probleme sociale, dar şi politice. Nu vor lipsi ştirile mondene, rubrică de care se va ocupa Oana Ioniţă. Şerban are drepturi exclusive asupra poreclelor noastre, astfel că nu va mai exista Mistreţu' şi nici Dezbrăcatu'. Aşa a decis Huidu şi asta este! Eu voi rămâne mai mult în spatele camerelor, ca producător', a spus Tavi Păscuţ. Odată cu noul proiect, Mihai Găinuşă nu s-a abţinut să nu-i dea peste nas lui Huidu: Sigur, unii pot să confişte nume, sintagme sau cuvinte din dicţionar, dar spiritul care ne caracterizează, niciodată. Vom fi la fel de acizi, în limitele decenţei, şi în viitor. Suntem cusurgii, fiindcă şi telespectatorii noştri sunt aşa. Şi împreună vom sesiza şi vom îndrepta cusururile societăţii', ne-a dezvăluit el.

Oana s-a specializat în «dansul mirilor»

Oana Ioniţă pare că şi-a revenit complet la forma iniţială, la numai cinci luni de când a născut. Pe lângă orele de balet cu copiii, ea antrenează şi viitorii miri la sala sa de dans. Oana e profesoară pentru tinerii care urmează să se căsătorească şi care vor să-şi dea gata invitaţii la nuntă printr-un dans al mirilor perfect executat. Am ore de dans particulare cu viitorii miri, pe care îi învăţ vals şi tango. Sunt o profesoară exigentă. Îi pregătesc cam cu două luni înainte de nuntă. Îmi place să le predau viitorilor miri, pentru că sunt dornici să înveţe şi sunt plini de entuziasm', ne- a declarat Oana.
 
Foto: Dan BISTRITEANU

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii