MENIU CAUTĂ
22 Ian. 2018 14:39

Momente tensionate între Andra și Cătălin Măruță. “Nu există familie perfecta. Ne-am certat”

Distribuie

Momente tensionate între Andra și Cătălin Măruță. Artista a mărturisit că uneori se mai ceartă cu soțul ei, însă, de fiecare dată reușesc să depășească momentul cu brio.

Andra și Cătălin formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Au doi copii împreună și o căsnicie așa cum și-au dorit. La început de săptămână, Andra a avut un mesaj pentru fanii ei. „Să avem o săptămână ca în povești”, a scris Andra pe contul de socializare.

Andra

„Nu există familie perfectă. Fiecare familie este diferită, funcționează după regulile proprii, își rezolvă problemele, evoluează. Absolut toate cuplurile au și momente de criză, iar a te certa e un lucru care poate rezolva multe, te descarci, spui ce frustrări ai. Și noi ne certăm, evident. Important este că fiecare moment tensionat se încheie cu iertare, că ne înțelegem punctele de vedere și ne îmbrățișăm. Nu mai știu de ce ne-am mai certat, uneori e din cauza copiilor, eu aș vrea să ne pregătim mai repede de școală sau mă supăr că le-a dat o bomboană, alteori ne certăm pentru că aș vrea să mă bag la somn și el nu stinge lumina pentru că citește sau se uită la televizor. Lucruri care se întâmplă probabil în orice casă. dar niciodată nu sunt lucruri semnificative, pe cele importante picăm de acord, de obicei” a declarat Andra pentru evz.ro.

Citește și

REPORTAJ / 'Montana' atacă Cercul Polar! Locomotivele de la Craiova vor călători în Suedia, la -40 de grade Celsius (FOTO)

 

Loading...
Comentarii