Moni şi Irinuca au mâncat din aceeaşi farfurie

15 august 2014 13:18

Mari emoţii pentru fosta familie Columbeanu. A trecut aproape un an de când Moni, Irinel şi fiica lor, Irinuca, au stat la aceeaşi masă. Ieri, când cei trei au luat prânzul împreună, Moni a pupat-o de mama focului pe fiica ei, Irinuca, au împărţit aceeaşi farfurie şi s-au distrat de milioane.

Mult aşteptata întâlnire s-a produs. Joi seară, Moni a revenit pe pământ românesc pentru a face, alături de surorile ei, parastasul de un an al mamei lor.
Dar modelul nu s-a dus la Bacău, acolo unde se va ţine slujba de pomenire a Veronicăi Bulai, ci, de la Aeroportul Henri Coandă, a plecat glonţ spre Mamaia, unde era aşteptată de fostul ei soţ, Irinel Columbeanu, dar şi de fiica lor, Irinuca.
Ieri, la amiază, Moni, Irinel şi Irinuca au fost surprinşi de fotoreporterii ziarului Li-bertatea luând masa împreună la terasa complexului Phoenicia, unde sunt cazaţi în camere separate. Puţin după ora 14.00, celor trei li s-au alăturat dr. Matei Miko, cel care le-a fost naş de cununie, dar şi Ramona Gabor, sora Monicăi.

Au luat masa şi cu mătuşa Ramona

Irinuca a stat lângă mama ei, şi-au împărtăşit secrete, au şuşotit la ureche, au râs, au împărţit chiar şi aceeaşi farfurie cu gustări, iar Moni a pupat-o de zor pe fiica ei de şapte ani.
De altfel, cele două au fost de nedespărţit pe parcursul zilei de ieri, ba chiar micuţa şi-a exprimat bucuria de a-şi vedea ambii părinţi la aceeaşi masă. “Irina a fost foarte bucuroasă să-şi vadă mama, dar şi să fie cu ambii părinţi”, a mărturisit, pentru Libertatea, Irinel Columbeanu. O mare parte a zilei de ieri, Moni şi Irina au petrecut- o la piscina hotelului de lux din Mamaia-Năvodari.
Fotografii: Cătălin Schipor
 
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro