14 Noi. 2017 20:22

Monica Anghel slăbește sănătos. “Mă întâlnesc cu nutriționista în fiecare săptămână și…”

Distribuie

Monica Anghel slăbește sănătos. Artista a scăpat de 8 kilograme făcând mișcare, dar și adoptând un stil de viață sănătos. Interpreta a dezvăluit secretul.

În urmă cu ceva timp, Monica Anghel s-a operat la coloană, iar acum se află în perioada de recuperare.

Monica Anghel slăbește sănătos și scapă de kilograme într-un timp record

„Am intrat într-un program de slăbit sănătos: cu nutritionist, endocrinolog, psiholog, fizioterapeut, kinetoterapeut. Și toți oamenii ăștia despre care v-am spus se ocupa zi de zi de mine. În fiecare zi fac kinetoterapie, puțina fizioterapie pentru recuperare. Dar fac un tip de  fizioterapie care ma va ajuta sa slabesc sanatos, frumos si sa ma mentin apoi. Am slabit opt kilograme intr-o luna si jumatate. Nu e mult, dar e bine. Important este si cum slabesti.

Mă întâlnesc cu nutritionista în fiecare săptămână și stabilim de la o săptămână la alta ce să mănânc, în functie de ce îmi place, ce nu îmi place, de ce alimente tolerez, daca îmi e poftă de ceva. E de la o săptămâna la alta”, a spus Monica Anghel într-un interviu pentru Teo Show.

Citește și


REPORTAJ / Șapte români înfruntă Atlanticul pe un velier. Luptă trei săptămâni cu vântul, cu valurile și furtunile pentru copiii cu autism/ GALERIE FOTO


 

Loading...
Comentarii