Monica Gabor, CU „PĂSĂRICA” LA VEDERE si Andreea Marin, aproape ÎN SÂNII GOI! Uite CELE MAI PENIBILE PĂŢANII, în direct | VIDEO SENZAŢIONAL

14 noiembrie 2012 10:08 De: ,

Vedetele de top din România nu au fost întotdeauna prea grijulii cu propria imagine. Unele gafe au fost pure întâmplări, altele au avut loc cu bună ştiinţă. Totuşi, fetele frumoase de mai jos regretă cu siguranţă situaţiile penibile în care au fost puse cu sau fără voia lor.

În direct, la TV, se fac cele mai multe gafe. Unele se datorează unor lacune de cultură generală, altele sunt pur şi simplu toane de moment. Toate păţaniile de mai jos le provoacă, în mod sigur, coşmaruri veteleor aflate în „rolurile principale”.

Monica Gabor a făcut „dragoste în funduleţ” şi a apărut fără chiloţi pe scenă

Numită de presă şi „regina perlelor”, Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel Columeanu a făcut mai multe gafe de-a lungul timpului, însă două dintre ele rămân memorabile. În urmă cu câţiva ani a întrebată de un reporter, într-o emisiune, unde a facut sex ultimă dată. Răspunsul lui Moni a venit cu o sinceritate debordantă: „Am făcut dragoste în funduleţ!”.
Un alt episod intens comentat a fost o prezentare de modă a cărei vedetă a fost Moni şi unde aceasta a defilat fără chiloţi, într-o rochie transparentă, etalându-şi pe podium părţile intime. Înâmplarea a fost „disecată” de Radu Moraru, la emisiunea „Naşul”.

Andreea Marin, cu sânii la vedere, în emisiune

E tot timpul grjulie cu imaginea ei, dar se pare că se întâmplă să mai aibă şi scăpări. Andreea Marin a trecut prin cel mai penibil moment (probabil după ce a vizionat imaginile în reluare), la emisiunea „Surprize surprize”. Ea a purtat, într-una dintre ediţii, o rochie neagră, mulată, dar fără sutien. Cum materialul era extrem de subţire, sânii Andreei au putut fi admiraţi în voie de mii de telespectatori.

Andreea Raicu, cu fundul „zburând” prin faţa camerei

Deşi e o femeie discretă, care nu a ieşit niciodată în evidenţă cu imagini indecente, Andreea Raicu, „a păţit-o”, cu mai mult timp în urmă, în emisiuna „Ce vor fetele?”. Horia Brenciu este „vinovatul”, după ce a luat-o în braţe pe vedetă şi i-a lăsat la fundul la vedere în faţa camerelor de luat vederi.

raicu1

Daniela Crudu şi-a dat jos chiloţii

Exuberantă şi bine dispusă tot timpul, Daniela Crudu a făcut tot felul de giumbuşlucuri, în direct, la „Un show păcătos”. Într-una dintre emisiuni, ea a depăşit orice aşteptare, acceptând să îşi dea chiloţii jos, sub pretextul unei stări de „hipnoză”.


Video: Youtube

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro