Moştenirea lăsată de Sergiu Nicolaescu e blestemată?

06 august 2014 18:07

Se anunţă zile grele pentru Dana, văduva marelui actor şi regizor Sergiu Nicolaescu. De mai bine de un an şi jumătate, de când artistul a trecut în nefiinţă, femeia nu poate face faţă afacerilor preluate de la soţul său.

Administrarea averii care i-a rămas moştenire de la Sergiu Nicolaescu pare deja o povară pentru văduva regretatului regizor, Dana Nicolaescu.
La mai bine de un an şi jumătate de când acesta s-a stins din viaţă, femeia se străduieşte, în calitate de unic asociat, să ţină la suprafaţă firma care are ca domeniu de activitate producţia cinematografică. Doar că, potrivit unui site local, atitudineaonline. ro, cifrele înregistrate la finele lui 2013 nu sunt deloc îmbucurătoare.
“Cine TV FILM Production Import Export SRL” a ieşit pe minus (cifră de afaceri 347.291 lei, pierderi de 31.610 lei), asta după ce, în 2012, când încă actorul trăia, firma era pe profit, cu 46.902 lei, şi avea afaceri cu peste 50% mai mari.
Mai mult, în 2013, firma a câştigat, în instanţă, nu mai puţin de 100.000 de lei, în urma unui proces cu Zorba Film SRL, bani ce par însă să se fi dus pe apa sâmbetei. În plus, grădiniţa la care Dana Nicolaescu este asociată, e şi ea pe minus, potrivit ultimelor cifre depuse la Registrul Comerţului, semn că se anunţă zile grele pentru văduva lui Sergiu Nicolaescu. În prezent, Dana se luptă pentru moştenirea averii de milioane de euro cu Iolanda Nicolaescu, sora regretatului actor şi regizor

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro